,

Ben jij het waard?

Ik deed laatst mee aan een gratis webinar. Ze zijn helemaal hot op dit moment en ik ben er dol op. Er werd gevraagd wat mijn droom was. Een vraag die ik graag stel aan mijn eigen klanten, want het brengt je gelijk naar je hart.

Mijn antwoord?

Ik wil een positieve impact hebben in het leven van zoveel mogelijk mensen, omdat iedereen dat waard is!

En hoe ik dat wil bereiken? 

Ik wil je door je mee te nemen in mijn verhalen en in coachingsgesprekken,  je bewust maken dat iedereen worstelt met dezelfde vraagstukken, of je nou CEO bent, secretaresse of huisman.

Ik wil je zelfvertrouwen geven door je te laten weten dat je jezelf mag zijn, je onzeker mag voelen en kwetsbaar op mag stellen.

Ik wil het je wat gemakkelijker maken door meer compassie te voelen en vertrouwen te hebben in wat je nog niet weet en wat gaat komen.

Ik wil je aanmoedigen om meer naar de overeenkomsten te zoeken dan naar de verschillen en je te laten focussen op wat wel goed gaat en niet alleen wat op je had verwacht.

Iedereen verlangd ernaar om gehoord te worden en geliefd zijn. En als we af en toe een stap terug doen om vanuit deze bril naar de wereld te kijken door niet te oordelen, grenzen aan te geven, verantwoordelijkheid te nemen, integer en ruimhartig te zijn, we eerder de verbinding zullen vinden… met onszelf en met de ander.

Dit is een foto van mijn vader en ik, die even over was uit China. Over positieve impact gesproken :).

Veel liefs,

Kalinka